Kristine Holt Børresen har dagens stafettpinne, les om den aktive-flinke hestejenta!

Kristine har fått stafettpinnen fra Andreas Wassberg. Mange av våre ponnikusker i kategori BCD er de på vei over til stortravet. Det samme gjelder Kristine. Denne flotte-flinke hestejenta er også ute og snuser på stortravet. Les om Kristine her!

Hvor bor du? Jeg bor på en gård i Stokke i Vestfold

Hva gjør du om dagen? For tiden går det mye i hjemmeskole og trening av hest i håp om at de snart åpner for ponniløp igjen.

Hvem ponni/ponnier har du? Jeg har ponnien Krokstad Kettla som jeg fikk i 2015.

Hvordan trenes den? Hva liker den best? Jeg trener som regel annenhver dag og intervaller 2 ganger i uken. Jeg prøver stort sett og ha variert trening de dagene jeg ikke trener intervaller. Det er noe Kettla ser ut til å like veldig bra. Kettla er stor fan av gulrøtter så det går en del av de her hos oss. Spesielt på kveldene når jeg tar kveldsstellet må det smiskes med noen gulrøtter:)

Hvordan kom du inn i ponnitravet? Jeg startet med å være på ponnitreninger på Jarlsberg travbane hvor jeg fikk låne den ene shettisen til Marius Flåten. Etterhvert fikk jeg lov å prøve de litt større og da begynte jeg først å kjøre Krokstad Maja som jeg var heldig å få låne av Christina Myklebust, jeg fikk også låne Kålmans Ego Boy av Mari Løve, etter dette var vi i Østfold og så på Kettla og da var det ingen tvil om hvem ponni jeg ville ha. Jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk låne andres ponnier så jeg fant ut av at dette var noe jeg ville drive med. Rekruttering er viktig i denne sporten!

Hvor lenge har du hatt kuskelisens? Jeg har hatt lisensen siden jeg var 9år gammel, nå i høst ble jeg akkurat ferdig med lisensen på storhest hvor jeg klarte begge prøveløpene mine på første forsøk, så nå gleder jeg meg til og begynne å kjøre.

Hva er ditt støtte øyeblikk på travbanen? Et av mine største øyeblikk var vel første starten min under Jarlsberg Grand Prix hvor Kettla greide å kapre 2.plassen mot gode konkurrenter. Et annet øyeblikk jeg husker veldig godt var hvor vi lenge hadde slitt med å få Kettla ordentlig til men så plutselig løsnet det og hun slo til med 2 strake seiere etter nesten 1 og et halvt år uten en eneste trippel plass.

Hvem gir du stafettpinnen videre til? Jeg gir stafettpinnen videre til Frida Ingebritsen

Tusen takk for en fin presentasjon Kristine 🙂