En strålende helg er over , vi kjørte 4 jevne flotte løp med sølv og laurbær til vinneren i alle løpene og ellers flotte premier takket være rause sponsorer. Som vanlig koste vi oss med is og jordbær etterpå.

Gamle venner møttes igjen og nye vennskap ble til . positive foreldre stilte opp der det måtte trenges, som kakebakere og som startere.

BCD-ponniene fikk æren av å starte festen på torsdag i Rangos minneløp. Her var hele 7 av 11 ponnier norskfødte, og vinneren ble unge talentfulle Perle Anna etter lang pause.

Fredag var det A ponniene sin tur i Kjell Molands Ponniløp. Her hadde Lily Garseg tatt en smart finte og leid inn storesøster Hermine til å kjøre Scarlet. Det endte i en overlegen seier. Dette løpet ble for øvrig vunnet av midterste søster Hermine og Nellie de to foregående årene.

Harald Skoglis minneløp bød på en het oppløpskamp som , nær sagt som vanlig , Luffsan og Ingrid Elise Rød gikk seirende ut av.

Søndag avsluttet vi med de beste bcd-ponniene i Jarlsberg mini-grand prix, Jarlsbergtrenernes løp. Bergensponnien Bjørksta Eddie vant sikkert etter et taktisk godt kjørt løp og sikret seg samtidig en plass i NM.

Varmen og en flott bane, og NM i bakhodet på flere sørget for rekordras, en Norgesrekord og et par nådde vel målet om NM.

Takk for i år , jeg gleder meg allerede til neste år!

Tekst og bilde fra Monica Låhne