Dagens stafettpinne er hos dyktige Camilla Wassberg!

Camilla Wassberg har fått dagens stafettpinnen av Siril Riseth. Camilla er ei dyktig hestejente som kommer fra hestefamilie i Bergen.

Les om Camilla her!

Hvor bor du? Jeg bor i Fana som ligger ca.3 mil sør for Bergen Travpark.

Hva gjør du om dagen? Jeg er på skolen og drar i stallen etter middag.

Hvem ponni/ponnier har du? Jeg har shetlandsponnien Charlie CC. Før jeg fikk han lånte jeg shetlandsponnien Surprise av Andreas Wassberg.

Hvordan trenes de/den? Hva liker den best? Jeg trener Charlie annen hver dag, det blir mest ridetrening med både turer i skogen og galoppintervaller som han liker veldig godt. Vi trener stort sett sammen med H.G.Justin Bieber og kaldblodsen M.L.’S Odin som står på samme stall.

 Hvordan kom du inn i ponnitravet? Både pappa og farfar jobber med hest så jeg har vært i stallen siden jeg var liten og er med på travparken så ofte jeg kan.

Hvor lenge har du hatt kuskelisens? Jeg fikk lisens i 2019.

Hva er ditt største øyeblikk på travbanen? Jeg har flere store øyeblikk på traverbanen men det største var å vinne Harald Skoglis minneløp på Jarlsberg i sommer med Charlie CC. Det var og veldig gøy når vi kjørte ny autorekord på  2.16.8 på Biri i sommer.

Hvem gir du stafettpinnen til videre? Jeg ønsker at stafettpinnen skal gå videre til Eli Melby Eithun

Tusen takk for flotte svar Camilla 🙂