En helt rå Trekamphelg er over, Team Nord Norge tok seieren, gratulerer!

Sammen med ponnilandsleir er Trekamphelgen noe av det største vi har i ponnitravet. Vi samler mange personer disse helgene. Det viktigste er at ungene har det gøy og får være med på mange forskjellige ting. Her er det ikke om å gjøre og ha den raskeste ponnien, her er det mer den allsidige ponnien som har fordeler. Trekamp skal være gøy!

For å få Trekamp til er vi avhengig av støtte fra sponsorer og forbund/ponniutvalg som tar seg av alt det praktiske som må på plass. Her må vi takke spesielt Marianne Sundtjønn, Jeanett T. Vereide og Marion Ekhaugen som har stått på for å få dette til. Jofrid Bergslid har holdt tak i alle resultatene for oss gjennom helgen, tusen takk!

Hel ponni-dag gikk så det suste selv med en del omstarter. Mange av løpene var tette med flere på samme distanse, så her fikk man virkelig testet sine volte kunnskaper. En stor gjeng av frivillige og funksjonærer har stilt opp. Richard Ekhaugen på seremoniplass, fikk til mange fine intervju med de unge. Kai Sundberg som var løpsleder loset det hele i havn på en suveren måte. Løpene ble filmet av Glenn Bøhn Melhus. Tusen takk alle sammen dere er helt suverene. Dere har vært med på å skape mange flotte minner for barn og unge i travsporten!

Vi har mange gode sponsorer, dere er gull for oss!

 

Vi startet helgen med Kahoot, og her stakk Team Østfold av med seieren, gratulerer!

Lørdagen startet med foredrag av Richard Ekhaugen, tema samhold-inkludering med litt til. Richard hadde mange ting på lur, han fikk med seg alle i ivrige diskusjoner. Barn og unge engasjerte seg veldig. Håper alle tok med seg noe av dette hjem.

Bodø stod for kjepphest hopping. Mye gøy og latter, sporty voksne stilte opp. Men vinneren i Trekamp klassen ble Team Nord -Norge, her hoppet Tale Mollan-Bjarmann med kjepphesten Smedens Wassi. Vinner høyden ble 115 cm! Gratulerer Team Nord-Norge!

Kjepphest resultater:

Så ble det dags for Agility og Best in Show. Det er en enorm fanta si der ute og ett hav av snille ponnier som finner seg i mye. Tror bilder nederst taler for hvor fine alle var.

Best in Show ble vunnet av Team Rogaland, her var det Barbie, Kaptein Sabeltann og et spøkelse hvor hele ponnien ble tegnet på. Gratulerer Team Rogaland!

Agility gikk så det suste, ponniene er utrolig snille. Her ble det seier igjen til Team Nord-Norge, denne gangen var det Sol Kristine Bergslid og Smedens Leon som representerte laget sitt. Gratulerer så mye!

Kvelden ble avsluttet med middag for hele 120 personer. Gøy at så mange utenom lag vil være med å heie på sine deltagere. Her ble også de første premiene i delkonkurransene delt ut.

Vi gratulerer dere alle med en superflott innsatts. Dere er helt rå alle sammen!

Hel ponnidag på søndagen kan du se resultater her under lik start/resultatlister. Dere kan se masse flotte bilder på Facebook siden Trekamp Sørlandet 6.-8. oktober. Alle filmene fra dagen ser du på Facebook siden til Sørlandets Travpark: https://fb.watch/nAS9pw4Rl1/

 

Bilder sier mer enn ord: