Flott hel ponnidag på Jarlsberg!

Denne dagen prøvde man seg på en ny vri, med en dropp inn agility.

Hele 46 ekvipasjer hadde funnet veien til Jarlsberg travbane. Det ble satt hele 10 nye rekorder i de ordinære løpene. Gratulerer alle sammen 🙂 Det ligger noen filmsnutter ute men ikke av det 4. løpet, beklager så mye. Kvaliteten er ikke topp men det er det vi har.

L.A knock Out og Tuva Moen Lien åpnet dagen og hadde langt fram, men som en kriger denne ekvipasjen er tok de seieren. Deco CC og Sandra M. Heisholt kjempet godt men det ble 2. plass. Veldig tett på kom Jidde Japp med Amalie B. Martinsen til en flott 3. plass.

Nest løpet var det ingen ting å gjøre med Nordanåkers Kanon og Thea Buurskov, de tok sin 3. seier og en ny rekord på 3.03,0. Flott 2. plass til Haugans Icak og Amalie S. Henriksen, også med ny rekord 3.06,7. 3.plass til Liss Lucky Day og Hans Martin Theodorsen.

Det 3. løpet knivet Lucky Boy og Mats Grohs, Victoria T og Sandra M. Heisholt om seieren, men her trakk Victoria T. og Sandra det lengste strået. Men Lucky Boy og Mats gjorde en flott 2. plass med ny rekord 2.50,1. Flott 3. plass til Casanova og Gunnar E. Wibstad

4. løpet ble vunnet av Qveiars Mysingg og Hans Martin Theodorsen, her kom Månstorps Quatro og Amalie B. Martinsen i full fart men det ble for langt fram, selv med en tid på 2.05 siste 1000m. Superflott 3. plass til Ponnyhaugens Sigurd og Hannah Osmark. I dette løpet ble det ikke noe av filmen, beklager så mye.

Det 5. løpet var det mange nye rekorder, men her trakk Vikas Robinho og Adine O. Eidspjeld med en rå rekordforbedring 2.09,6. De ble hardt trykket av Alice Skott og Embla Weberg med også ny rekord på 2.09,5. Ripadals Index og Jenny Elise Mjøberg tok en strek 3. plass med også ny rekord 2.05,1.

Siste løp var ett rekruttløp for hele 11 ekvipasjer. Alle kjørte fint og det vanket flotte premier til alle. Her er det god gjennomføring som teller og seiersteppe blir trukket blant deltagerne. Denne gangen fikk Nordanåkers Kanon og Mia K. Skjølås dette teppe.

Vinner Agility, Jidde Japp og Amalie B. Martinsen på tiden 46,50, 2. plass Karneol og Julian Høisæther på tiden 47,52. 3. plass Utter Kl. og Mia S. Engen på tiden 49.23. Gratulerer alle deltagere med innsatsen.

Helt til slutt ble det delt ut masse flotte premier. Virkelig en flott gjeng i Vestfold som jobber for rekrutteringen.

De filmene vi har finner dere her: Jarlsberg 2022