Flott ponnileir og hel dag på Sørlandets Travpark!

Det ble en flott helg på Sørlandet. Det var deltagere fra Vestfold, Telemark og Agder travforbund.

Med stort og smått var det 80 deltagere på leiren og ca 30 ekvipasjer som kjørte løp to ganger.

Her har det vært både Agility, natursti og ridetur. Agility hadde mange pyntet ponniene sine, ta en titt på bildene. Agility ble arrangert i en flott luftegård som Arild Berås har rett på utsiden av sin stall. Arild er bare positiv serverte kaffe og is til alle.

Team Tjomsland sponset hele gjengen med t-trøyer fra sin egen drakt. Dette var litt av en overraskelse, det tusset av barn/ungdommer med Tjomsland drakter.

Det ble også satt en Norgesrekord, Klæbakkens Sonja med sin kusk Silje, hadde to helt råe løp. Tydelig at disse har trent i stille korona tider, tiden ble hele 2.07,6. Gratulerer 🙂

Helgen besto av mange flotte prestasjoner, mange satte nye rekorder på sin ponni. Gratulerer alle sammen.

Dere kan se resultater under start/resultatlinken i øverste linje. Ellers ligger det masse bilder på FB tatt av Helene Forberg, under siden ponnitrav Sørlandet. Sørlandets travpark har alle løpene liggende ute, med intervjue og løpsreferent. Johan Kringeland Eriksen var med i studioet med Richard Ekhaugen

Tusen takk for godt gjennomført aktivitet Sørlandets travpark og Agder travforbund med Marion Ekhaugen, Lene Julseth, Richard Ekhaugen og Helene Forberg i spissen. Takk til alle andre som var med og tok i ett takk, uten dere hadde ikke arrangementet fått den flotte rammen.

Her er ett lite utdrag bilder. Alle Agility bildene er tatt av Helene Forberg.