Flotte prestasjoner på hel dag Klosterskogen!

Det kostet unna på Klosterskogen i helgen, hele 13 løp ble kjørt!

Mange flotte løp og prestasjoner under denne dagen. Flere nye rekorder ble satt. Ekstra gøy er det å se rekruttløpene, ikke bare at det er nye rekrutter som ønsker inn i travsporten men se bare hvor flinke de større rutinerte jenter/gutter er til å ta seg av de nye. Ponnier blir lånt bort og nye får prøve seg. Stor takk til dere, viktig for oss at dere bidrar 🙂

To helt spesielle løp ble kjørt for første gang, uttak til ponniløpene under eliteløpene på Solvalla. Det betyr at det var startende som hadde reist langt. Her var det deltagere fra midt Norge til Stavanger.

I kategori A løpet var det kun 4 ponnier meldt, men disse var klar til kamp om den rosa billetten. Månstorps Quatro hadde ikke helt dagen, ble for mange galopper. Amalie hadde ingen enkel oppgave denne gang. Men Luffsan og Eli, Skorpan CC og Siril knivet i vei helt til mål. Knallgøy for oss som så på. Luffsan og Eli kjørte ny rekord på 2.10,0 veldig bra jobbet Eli! Skorpan CC og Siril vant på 2.09,9 en strek tid, Gratulerer! Smedens Betty Boop gjorde et superflott løp med sin kusk Cecilia Andersen.

Det andre uttakningsløpet løpet for kategori B ponnier var det 5 meldte. Dette løpet gikk unna, igjen var Siril og Vikas Ross på vei fram, knivet litt med Pros Maserati og Silja Buhagen en stund men Siril og Vikas Ross ble for streke. Men de andre som var med i løpet gjordet meget flotte løp, Smedens Nirvana med Magne Eithun gjorde en god jobb. Deco CC med Sandra M. Heisholt kjørte ny rekord på 1.45,8 knallbra! Men Caroline S. Svendsen med sin Lil`s Elton dundret også til med ny rekord 1.47,6 Knallbra! Disse to siste her har nok Nordisk Mesterskap i kikkerten og her skrev de seg opp på listen.

Det ble en veldig trivelig dag på Klosterskogen alle hadde tatt med pent vær og godt humør.

Takk til den flotte gjengen på Klosterskogen som har gjort det mulig med en hel ponnidag.

Det fines mange flotte bilder om du har tilgang til Facebook, søk opp Klosterskogen ponnitrav. Alle bilder tatt av Therese Bertelsen

Her ligger ett lite knippe med bilder: