I dag er stafettpinnen hos den ivrige ponnikusken Hannah Osmark!

Hannah Osmark har fått stafettpinnen fra Eli Melby Eithun. Hannah er ei ivrig dyktig hestejente fra rekruttstallen på Biri. Her kan du lese om Hannah`s dager i stallen med ponnier og hester.

Hvor bor du? Jeg bor i Biri, også tar det ca 5 min til travbanen.

Hva gjør du om dagen? Jeg er på skolen, så drar jeg ned i stallen og trener, koser og steller ponniene. Og er litt med venner.

Hvem ponni/ponnier har du? Jeg har en Shetlandsponni som heter Ponnyhaugens Sigurd som kalles bare Sigurd og en Gotlandsruss som heter Xander.

Hvordan trenes de/den? Hva liker den best? Sigurd går galoppintervaller 2 dager i uken og en travintervall. Også rir jeg på tur og har litt variert trening de andre dagene. Han liker best galopp intervaller og hoppe hinder. Xander rir jeg også galopp intervaller med, longerer og har fartslek. Han liker fartslek veldig godt. Han liker også å hoppe hinder.

Hvordan kom du inn i ponnitravet? Jeg startet egentlig med ridning, men så fikk jeg prøve å kjøre hest, og da fikk jeg sansen for det. Siden søstera mi også kjører ponnitrav ble det veldig morsomt.

Hvor lenge har du hatt kuskelisens? Jeg har hatt lisensen siden jeg var 8 år, så det vil si 2016.

Hva er ditt største øyeblikk på travbanen? Mitt største øyeblikk var da jeg tok 2 seiere på Trekampen i 2019 på Biri med Sigurd. Og de 2 seierne med låneponnien Alba.

Hvem gir du stafettpinnen til videre? Jeg gir stafettpinnen videre til Kaia Buurskov.

Tusen takk for flotte svar Hannah 🙂