Kval. til Eliteløpet på Solvalla, arrangeres på Biri 13. mai.

Dette løpet er ett flott løp for alle med litt raske ponnier. Selv om den som blir tatt ut til å kjøre på Solvalla under eliteløpshelgen har litt harde krav. Så kan alle som vil melde til kvalifiseringsløpet. Kanskje kan du få kjørt en ny flott rekord på ponnien din. Vi har laget en flott minnerosett som alle får som premie, samt litt andre ting.

Så ta turen til Biri 13. mai, bli med så vi kan stille med fulle løp

Proposisjoner:

Kategori A, strek 2,50, auto 1609m. Vinner må ha tid på 2.20 eller bedre for å få Eliteløps billett og den må være under 107 cm høy. Men løpet er åpent for alle med tid 2,50 og bedre. Blir det for mange meldt er det de 12 raskeste som har fortrinn. Det er lov å delta i løpet med shetlandsponnier under 110 cm, men de kan ikke få billetten til Eliteløpet på Solvalla. Uttaket er etter rekord i auto.

Kategori BCD, strek 2,00 auto 1609m. Beste B ponni får billetten til Mimi Eliteløpet  om du er innenfor kravet på tiden 1,50 eller bedre. Løpet er åpent for alle BCD ponnier med tid 2,00 og bedre. Blir det for mange meldte er det de 12 raskeste som har fortrinn. Uttaket er etter rekord i auto.

Innmeldingsfrist 8. mai, se terminliste.

Uttakningene ser slik ut:

Finland 7.  mai – Vermo (kun for finske utøvere)
Sverige 13. mai – Solvalla, Östersund og Jägersro. (Kun for svenske utøvere)
Danmark 14. mai – Charlottenlund (kun for danske utøvere).
Norge – 13. mai – Biri (kun for norske utøvere)
Sverige kommer til å dele ut 2 wildcards, om avhopp eller om det av annen grunn ikke blir 8 ponnier til start kan de dele ut flere wildcards.

Arrangør er Biri travbane – Innlandet ponniutvalg

Det Norske Travselskap stiller med minnerosett og litt ekstra premier.