Les om den aktive, flinke ponnikusken Eli Melby Eithun!

I dag er det hestejenta Eli som har fått stafettpinnen fra Camilla Wassberg. Eli og hennes familie har mange ponnier og hester. De er alle veldig aktive i travsporten.

Her kommer Eli sine svar!

Hvor bor du? Jeg bor en time og førti minutter nord for Leangen travbane, Jeg bor på Verdal.

Hva gjør du om dagene? Jeg drar først på skolen så drar jeg i stallen og trener og koser med ponniene og hestene, så går jeg inn og slapper av før jeg legger meg.

Hvilke ponnier har du? Jeg og Magne min bror, har Luffsan, Theoball, Remens Julie, Smedens Nirvana, Ane M.E., Adels Dina Amo og Gårder’s Bellberry.

Hvordan trener du dem og hva liker de? Luffsan er veldig glad i å gå korte kjappe intervaller og trives med det. Remens Julie er og så glad i å gå korte kjappe intervaller og hun liker også å løpe lange turer. Ane M.E. hun liker å løpe bak Remens Julie i et leietau. Theoball liker å trene litt variert så han gå tur og intervaller i alle former. Adels Dina Amo liker å gå lange turer å trives med det. Smedens Nirvana liker å gå intervaller i alle former og rideturer. Gårder`s Bellberry er avlshoppe og er drektig nå.

Hvordan kom du in i ponnitravet? Jeg kom inn i ponnitravet siden mamma og pappa holt på med trav å da vill jeg å holde på med trav så da ble det ponnitrav.

Hvor lenge har du hatt kuskelisensen? Jeg har hatt lisensen siden 2017.

Hva var ditt størst øyeblikk i banen? Jeg har hatt mange store øyeblikk på banen som da jeg og Luffsan tok en seier på Momarken og da Luffsan tok banerekorden på Leangen for eldre hopper. Men det største må nokk være da jeg tokk ny volte rekord på Sørlandet travbane på 2.15.6 den 31.10.2020

Hvem gir du stafettpinnen vider til? Hannah Osmark.

Tusen takk for flotte svar Eli 🙂