Looking Superb Ponnilandsleiren godt i gang!

Leangen travbane starter opp med konsert fredag kveld med lokale helter som Skei & PT. Dette falt i smak ungdommene koste seg og digget med. Det er 125 deltagere som skal kjøre løp både lørdag og søndag. Første dag er unnagjort og vi ser at sosiale medier er bombet ned med hendelser fra leirens første dag.

Vi har hatt noen spennende løp, spesielt kan vi si at løpet for de raske BCD ponniene ble ekstra spennende, Riis bilglass løp nr 11, her knivet H.G. Justin Bieber og Allgunnens Alex side om side. Jammen stakk Allgunnens Alex nesa foran rett over målstreken.

Ta en titt på Facebook siden til leiren, her vil dere se mange fine løp.

Lørdag kveld var det tid for festmiddag og premieutdeling. Her rant det over av flotte premier. Ingen reiste hjem uten noe ekstra å bære på.

Trav og Galopp nytt hadde en velkomstgave til alle startende ponnier, en fin bøtte med TGN oppi. Trav 365 har gitt gratis pluss abonnement på sin nettside til 1. plassen. Jeg skrev i går at det var til 2. og 3. plassen også men dette var feil. Både TGN og Trav365 har dekket leiren kjempebra. Dette setter vi veldig pris på. Gøy at våre utøvere får oppmerksomhet.

Hovedpremien en sulky fra Finn- Tack ble trukket ut i fra alle deltagerne og den heldige vinneren var Stenst. Rally Harry og Amalie B. Martinsen og hennes utrolige søte lillesøster Johanne.

Vi har hele 9 Nordlandshester med under leiren og disse har fått ekstra premier fra Landslaget for Nordlandshest, gavekort fra Horze på 500 kr. Tusen takk!

Ikke minst må vi takke Ola Slåtsveen, for en utrolig flott måte og føre oss igjennom første dag av leiren.

Vi gleder oss til morgen og legger ved noen flotte bilder som forteller mye om dagen i dag.

 


Vedlegg