Ponniløp på Drammen 3.12

Her kommer et referat fra helgens ponniløp på Drammen Travbane. Referatet er skrevet av Martha Lindstad. Vi håper flere følger Marthas eksempel.

Slik gikk løpet

Etter en noe uryddig omstart, kom ponniløpet i gang på andre forsøk. Av de to strekhestene var det Lill-Patrik med Solvår H. Lunde som var best i gang. Av de nermeste på 60. meter tillegg var Milly Molly Mandy best i gang. Goronje er meget godt i gang, og tar inn en god del meter fra sitt tillegg, sammen med Josepine som startet 20. meter bak ham. Fra de lenger tilleggene, har Opstads Nadia og Veronika Toverud fått utrolig god fart, og tar opp masse meter! Nikita fra lengste tillegg har kommet greit i gang, og løper meget fort der bak! Framme i teten har fortsatt Lill-Patrik føringen, mens mye er uendret lenger bak. Etter en runde kommer Goronje på «innern» og overtar føringen fra Lill-Patrik, Vilde Marie Kals får raskt mange meter ned til de øvrige. Opstads Nadia har ikke fullt så god fart som i starten, men tar stadig opp meter for meter bak, Nikita og Mina Haug har også fått opp meget høy fart, og begynner såvidt å få kontakt med de bakertste ponniene. Der fremme har fortsatt Goronje klart teten, men både Teoball og Josepine kommer fort fremover nå, og kommer fremover mot teten. Rundt siste sving har Goronje teten forstatt, men Josepine er like bak, ut i oppløpet kommer Goronje først, Josepine drar ut i andre spor, men det blir en enkel seier til Goronje og Vilde Mari Kals. 3. Plassen går til Veronika Toverud med en meget godt spurtende Opstads Nadia, som «hiver» seg foran Teoball på målstreken

Goronje ble vinner

Gratulerer til Goronje og Vilde Marie Kals, med den 4. strake seieren i år!
Gratulasjoner går også til Goronje, Josepine, Opstads Nadia, Teoball og Lill Patrik, alle med meget gode rekordforbedringer!
Sistnevte, Lill-Patrik forbedret seg faktisk med hele 11 sekunder!
Grattis;o)

Resultatliste

1. Goronje-Vilde Marie Kals, 2.41,9*
2. Josepine-Marie H. Grønvold, 2.40,4* G
3. Opstads Nadia-Veronika Toverud, 2.35,9* G
4. Teoball-Karl Inge Høydalen, 2.52,0* G
5. Lill Patrik-Solvår H. Lunde, 2.58,3* G
6. Milly Molly Mandy-Robin Hamre, 2.53,0 G
7. Tatanka-Knut Olav Dalsbotten, 2.44,1
8. Nikita-Mina Haug, 2.31,6 G
9. Black And White-Natasa Simic, 2.43,6
10. Simba-Gutt-Camilla Skotterud Rasmussen, 2.48,9 G
Lurine Miranda-Magnus Teien Gundersen DG
Dolly S-Ulrikke Kåsastul Andersen DG
Lindåsens Egoist STR