Sandra Heisholt har dagens stafettpinne, les om den unge flinke ponnikusken!

Sandra M. Heisholt har fått stafettpinnen fra Thomine Hilstan. Les om den unge jenta som har fått seg ny ponni og hun satser for fult.

Hvor bor du? Jeg bor i Skien, som ligger i Vestfold og Telemark kommune.

Hva gjør du om dagen? Jeg er på skolen. Også reiser jeg i stallen. Siden pappa er travtrener hjelper jeg til med alt fra møkking, stell også trener jeg noen av de store hestene. Jeg er også med på trav så ofte jeg kan.

Hvem ponni/ponnier har du? Jeg har kun Deco C.C., men jeg deler en hest med storesøstera mi.

Hvordan trenes de/den? Og hva liker den best? Han blir trent 4 ganger i uka. Han går intervaller 2 ganger i uka, også rir jeg, longerer eller kjører en tur med han de andre dagene. Jeg kjenner han ikke så godt enda for vi har akkurat kjøpt han, men han syntes det er veldig gøy å gå intervaller med de store hestene.

Hvordan kom du inn i ponnitravet? Jeg har alltid hatt lyst til å kjøre ponniløp, og har tidlig vært med pappa og kjøre hest, men jeg har hatt en større interesse for ridning. Når vi flyttet hestene til Furuheim Treningssenter ble jeg kjent med Amalie B. Martinsen som kjører ponniløp, og da fikk jeg lov til å ta lisensen.

Hvor lenge har du hatt kuskelisens? Jeg har hatt kuskelisen siden 9.juni 2020, så snart et år.

Hva er ditt største øyeblikk på travbanen? Visst jeg må velge så er det nok da jeg vant mitt andre ponniløp på hel ponnidag på Jarlsberg 20.06.2020 sammen med ponnien Emmeros Hannah.

Hvem gir du stafettpinnen videre til? Jeg gir stafettpinnen videre til Thea Buurskov.

Tusen takk for gode svar Sandra 🙂