Skal du starte i Sverige? husk godkjent måling

Vi har to måledager i Norge, for de som ønsker å starte i Sverige. DNT har ingen ting med dette å gjøre, annet enn at vi ønsker å hjelpe de av våre utøvere som ønsker å starte i Sverige.

Sted og dato:

  • 11. mars på Momarken travbane kl. 11.00, stall nr 1.
  • 19. mars på Nossum travbane kl. 12.00.

Fristen for påmeldinger til å bli med har gått ut, men er du rask skal vi få deg med.

På Momarken vil hver ponni koste til de svenske målerne med reise, ca. 900 kr (300 kr er reiseutgifter). Dette må betales kontant i svenske kroner. I tillegg kommer veterinær, som hver må betale for sin ponni. Hvis det kommer flere på blir dette noe rimeligere pr. ponni.

På Nossum travbane vil hver ponni koste til de svenske målerne med reise, ca. 1100 kr (500 kr er reiseutgifter).  Dette må betales kontant i svenske kroner. I tillegg kommer veterinær, som hver må betale for sin ponni. Hvis det blir flere påmeldte kan dette bli noe rimeligere. Reiseutgiftene blir delt på flere, det samme med veterinær.

Svensk målingsreglement: matreglemente2023_sptf

Se også artikkel laget 21. november 2022.

Har du ikke meldt deg på men ønsker måling er absolutt siste frist mandag 27. februar til tove.onshuus@travsport.no. Husk at du må få en bekreftelse på at din påmelding er mottatt. Dette er for at vi ikke skal ha oversett noen.


Vedlegg