Spennene oppløpskamp, husker du hvor dette er? To vinnere er trukket, gratulerer Tuva og Oline!

Var en tur innom noen gamle arkiv, noen som husker og kan fortelle om denne oppløpskampen, hvem-hva hvor? send din fortelling til Tove, på e-post: tove.onshuus@travsport.no Det beste og riktige svaret settes inn her og det vil komme en overraskelse i posten til vinneren. Frist for innsendelse er 23. juni!

Hei dere, mange flotte svar her 🙂 helt håpløst å velge egentlig, så det ble to vinnere som kan vente en overraskelse i posten.

Her er Tuva Berglund Jensen sin kommentar: Den oppløps kampen er mellom Allgunnens Alex/ Oline Høvik og HG Justin Bieber/ Emily Smørås Skoge på ponnilandaleieren som var på Leangen i fjord jeg var der hele helgen men uten ponni til start- da min ponni ikke er helt klar får løp enda, men jeg fikk mange opplevelse uansett mange nye venner og gamle kjent folk jeg møtte å- så var jeg så heldig å få være opp passer på to flotte ponnier under deg helgen❤️ Er en helg med mange opplever, å synd det ikke blir noen ting i år men vi får ta det igjen nesten år er glad uansett jeg- da blir det bare mer trening på ponnien både kondis og styrke. Mvh Tuva Berglund Jensen fra Momarken

Her er Oline G. Høvik sitt svar:

Hvem: dette er to gotlandsrusser. Den ene fra Bergen som er H.G Justin Bieber og Emily Smørås Skoge (innerst) og den andre fra Halden som er Allgunnens Alex og Oline Høvik (ytterst)

🥇første: Allgunnens Alex og Oline Høvik

🥈andre: H.G Justin Bieber og Emily Smørås Skoge

🥉Tredje: Ronaldo og Celine Talbot

🏅Fjerde: Plexus og Valine Bergsholm Bryan.

🏅Femte: Pejnarve Tornado og Ola Mangnus Riseth.

Hva: ponnilandsleir på Leangen travbane i August 2019. Dette løpet er løp nummer 9 på lørdagen. Løpet gikk over 1640 meter Auto og vinnertiden ble sterke 1.48! Allgunnens Alex vant knepent over H.G Justin Bieber!🥇Løpet var sponset av Riis Bilglass og et fint rødt teppe var seiers teppet!

Hvor: dette er på Leangen travbane i Trondheim.

Knallbra svar Tuva og Oline 🙂

Du må trykke på den blå linjen nederst, video og tall. da får du opp filmen 🙂


Vedlegg