Strålende ponnilandsleir i Bergen!

Ponnilandsleiren 2022 i Bergen er over. En flott leir med mange nye deltagere. En ny type innmarsj, der hovedsponsoren stilte med lastebilene sine. Ta en titt på bildene. Her knyttes det nye vennskap, mange har ikke sett hverandre siden sist leir. For veldig mange er denne leiren årets store begivenhet.

Det ble kjørt totalt 26 løp med 188 startende, fordelt på to dager. Det var alt fra nye rekord på egen ponni, banerekorder, noen kjørte sitt første løp og veldig mange er glad uansett bare de får kjøre løp. Plassen tusset av fremtidens lovende kusker og hesteeiere. Leiren består av mer enn løp, her var det også rebus-sti, kahoot og ikke minst Aftertrot med premieutdeling.

Ta en titt på Trav og galoppnytt sine nettsider for ponnitrav. Elida Udjus Pedersen er tidligere ponnikusk, er nå over på stor hest og hun benyttet denne helgen til å skrive om ponnilandsleiren for TGN og kose seg med venninner man sjelden ser. Her finner du mange fine artikler: TGN ponnisider

Vestenfjeldske travforbund var arrangør og disse stod i spissen for arrangementet,  Lisa Pickersgill (forbundssekretær), Marielle Smørås (nestleder ponniutvalg) og Christiane Kristiansen (leder ponniutvalg) Med dette teamet pluss medhjelpere, ble det en stor suksess.

Gratulerer til dere alle som har stått på!