Super deltagelse på ponnilandsleir, Momarken!

Det er ca 150 deltagere med rekrutter, dette er knallbra!

Ponnilandsleiren er helgen for nye venner, treffe gamle venner, stelle godt med ponnien og kjøre mange fine løp.

Vi ber dere tenke på at ponnien er ett levende dyr, stell/mat/vann er viktig. Ikke bruk den som leketøy. La den få ro når den har gjort sin jobb.

Kos dere masse, se på egen prestasjon før plassering 😊

Så litt informasjon rundt oppsett løp og grunnen til det som er gjort.

Alle løpene på leiren er handikappet etter årsbeste og har du ikke årsbeste, er det rekord som gjelder. Autoløpene er også tatt ut etter årsbeste. Vi har sett på hver enkelt og alle har årsbeste innenfor, men har rekorder de ikke har klart å kjøre siste året. Vi prøver dette i år og håper det slår realt ut. Noen har ikke kjørt auto men da har vi sett på voltetiden for at ponnien skal stå i rett løp. Noen har meldt feil og har for rask tid til å gå i løpet de har ønsket.

En del av løpene er gjort om, grunnen er for mange meldte eller for få meldte. Vi har tatt mest hensyn til snitt tid, da på årsbeste og 4 siste starter. Dette tror jeg skal være mest realt for alle.

Disse løpene har gått helt ut på grunn av for få meldte: BCD monte, A auto 3,40 lørdag/søndag, BCD auto strek 1,49.

Ponnier som kun har prøveløpstider er samlet i ett løp, dette handikappes om på lørdag etter løpet, for nytt oppsett søndag. Angel Trym med kaia Buurskov skal med her (søndag) da ingen ting annet passer og hun har to ponnier på leiren med like tider.

Her er linken til alle løpenehttps://ponnitravet.no/start-resultatlister/?track=&sdt=23.06.2018&edt=24.06.2018

Gjør oppmerksom på at det kan bli endringer på startrekkefølge i løpene fram til mandag kl 15.00 etter dette er løpene satt. Dette gjelder autostart også. Det vil etter hvert komme sponsorer på løpene. Rekruttløpene kommer i eget innlegg.

Skulle det være noe helt galt med de registrerte løpene ta kontakt med tove.onshuus@travsport.no

Er det andre ting du lurer på angående leiren ta kontakt med Kristin Strøm på tlf 909 62 560 send gjerne sms.