Topp hel ponnidag på Klosterskogen 18. juli.

Vi fryktet mye regnvær på Klosterskogen men det gikk fint, og dagen ble topp med gode prestasjoner. Mange satte nye rekorder og gratulerer til dere, veldig godt jobbet med ponnien.

Glorious fra Hubertus er en av de som satte en flott rekord i auto på 2.47,3. Han har ikke tidligere gått auto og dermed var det hans volte rekord som var tellende til autoløpet på 2.57,3. Det er ikke alle hingster som går løp og reiser hjem for å bedekke hopper. Glorious lever ett topp hingsteliv 🙂

Vi fikk litt klabb og babb i 9. løp på grunn av dårlig kommunikasjon og noen som stod 60 meter feil. Dette gikk utover Bebi fra Hauge og Celina Halvorsen. Celina gjennomførte sitt løp og fikk en ekstra premie for at hun var så flink. Vi beklager veldig hendelsen. Legger ved ett bilde av den flotte ekvipasjen Celina og Bebi fra Hauge.

Dette viser at vi må komme med nye rutiner rundt dette med å gi beskjed, når man føler sin ponni står feil. Stort sett er programmet 98% rett, men noe kan henge når man er inn og ut mange ganger på grunn av etteranmelding.

Det er en liten men god dugnadsgjeng på Klosterskogen. Disse gjorde en kjempejobb med forbundssekretær Jorunn Svensson i spissen. Tusen takk alle sammen!

Vi har filmet oppløpene og skal få lagt dette ut på YouTube i løpet av tirsdagen. Kos dere med mange flotte bilder. Alle løpsbilder er tatt av Celine Rød. Det ligger masse bilder på facebook siden til Klosterskogen ponnitrav.