Modum Travselskap avholdt lokalkjøring, og hele 10 løp gikk av stabelen.

Mange unge vinnere på Modum Travselskaps lokalkjøring!

Det ble kjørt 2 ponniløp, begge satt opp som tidsløp, så det var flere kategorier ponnier i løpene.

Vinnere av  1. løp ble Tangens Rising Sun og Mari Ann Skålien på tiden 2.59,8.
2. løp ble vunnet av Gummik på 2.10,7. Ann Kristin Vigdal satt i sulkyen.
Gummik var dagens raskeste i sin kategori,
mens blandt A-ponniene var det Amaretto og Dag Sveinung Dalen som kjørte fortest med notert tid 2.47,5.

1. løp:
Tangens Rising Sun innhentet hundre meter på strekhestene etter en halv runde, overtok teten og beholdt den til mållinjen var passert.
Amaretto og Røed's Roxi hadde henholdsvis 240 og 280 meter tillegg. De nærmet seg lederponnien meter for meter underveis, og gikk flott til en andre og tredjeplass.

2. løp:
På strek kom Myzterix fint avgårde, og opparbeidet seg ett godt forsprang. Fandango har fått opp farten og nærmer seg, mens Hamras Apollo trøbler med travet. Adde og Gummik kommer dundrende fra de lengste tilleggene, og på siste bortre overtar Gummik teten. Myzterix og Fandango ligger på de neste plassene, mens Adde går forbi Hamras Apollo. Inn på oppløpet kommer Gummik i flott driv, kaprer seieren foran en tapper Myzterix, fulgt av Adde.

1. Gummik- 2.10,7 – Ann Kristin Wigdal
2. Myzterix- 2.39,4 – Stine Hole
3. Adde- 2.20,3 – Lisa Chr. Moen
4. Fandango- 2.37,5 – Martha Lindstad
5. Hamras Apollo- 2.47,7 – Ive Johanesen

Flinke rekrutter statte nye banerekorder!
De store hestene overtar så arenaen.  I flere av løpene var det rekrutter som satt i sal eller sulky – altså ungdommer mellom 16 og 18 år.
Kristine Kvasnes tok to seire og en 3. plass. Hun vant montè-løp med Tindar på tiden 1.30,2, noe som også var ny banerekord. Deretter satte hun seg i sulkyen bak sin egen Krem, og kjørte inn til 3. plass. I det 8. løpet var det Kåre Kanon som fikk gleden av å ha den dyktige jenta i vogna. De kjørte inn til en klar seier på km. tiden 17,8. Det er den samme ekvipasjen som ble tidenes yngste V65-vinnere på Bjerke tidligere i år. Alle hestene står i trening hos Eivind Gravdal.,Han eier også Kåre Kanon.
I dagens siste løp, som var et montè-løp for varmblods var flere rekrutter ute. Lisa Chr. Moen vant enkelt med Turbo Hovsten. Km. tiden her ble 18,4, også det ny banerekord! Lisas egen hest, Skerry My Rose ble ridd av Maia Andresen, de kom inn på en fin 3. plass.