Vi har hatt en titt innom Travskolen Klosterskogen.

Travskolen Klosterskogen er på full fart fremover. Her finner vi to dyktige damer Lena og Lisa. Stallen er malt i friske farger. Mange av travskolens ponnier er stadig ute og går løp med sine elever. Travskolen har ett tilbud til alle, både stor og liten.

Torsdag ettermiddag var det løp for kategori A ponniene, med strek 3,50 og stengt 2,50. Det var kun 5 til start i dag men hele 4 av disse har gått på travskolen for å få lisens. Resultatene ligger under linken start/resultatlister. Gratulerer Hans Martin Theodorsen og Liss Lucky Day med seier denne dagen.

Ponnitravet i Telemark/Klosterskogen har også en ekvipasje som er invitert til Solvalla for å kjøre det gjeveste løpet av alle som er mulig å kjøre. Det er ikke hver dag noen blir invitert til Solvalla. Ingrid Elise Rød med sin Luffsan er invitert og i skrivende stund er hun nok på vei til Solvalla, løpet går i morgen. Ingerid Elise var også en tur på Klosterskogen torsdag kveld. Glenn som er daglig leder ved Klosterskogen travbane kunne ikke la Elise reise til Solvalla uten en jakke og bukse med Klosterskogen travbane trykket på. Det var en stor heiagjeng på tråkka da Ingrid Elise ble interjuvet av Kurt Hella.

De unge kuskene ved travskolen har nok Ingerid Elise og Luffsan som stort forbilde.   Legger ved noen bilder fra dagen,