Vi ønsker disse tre lykke til under løpene på Solvalla til helgen!

I kategori A ble det en sikker seier og rosa billett til Månstorps Quatro og Amalie B. Martinsen. Skorpan CC var stadig vekk framme og ville dytte litt på Månstorps Quatro, men det holdt ikke. Månstorps Quatro var for god denne gang. Skorpan CC og Siril Riseth har vært knallgod i år og fikk derfor wildcard fra Solvalla. Det betyr at Norge har 2 deltagere i Lilla Eliteloppet. Knallbra jobbet jenter!

I kategori B var det kamp mellom Pros Maserati og Vikas Ross. De kjempet for det meste side om side gjennom hele løpet. Det ble Pros Maserati og Silja Buhagen som trakk det lengste strået denne gang og fikk den rosa billetten. Men Vikas Ross og Siril Riseth er tittelforsvarere fra 2022 og viste en knall form under løpet på Biri. Dette resulterte i ett wilcard også for Vikas Ross og Siril Riseth. Det Flott jobbet jenter!

Vi heier på dere alle og ønsker masse lykke til!

 

Løpene på Biri var åpent for andre deltagere som ikke hadde ambisjoner om Solvalla billett. L.A. Knock Out og Tuva vant BCD løpet på den flotte tiden 1.37,3. I det samme løpet fikk San Shanti og Alma-Louise Kristensen en premie for dagens overraskelse på prestasjon, pent kjørt og flott tempo. I kategori A løpet var det Harley fra Øya og Emma Sølvberg som fikk denne premien. Vi hadde også en ekstrapremie, klippemaskin som ble trukket blant alle deltagerne. Denne vant San Shanti og Alma-Louise Kristensen.

Gratulerer alle sammen med gode resultater.