Bli kjent med dyktige hestejenta Ingrid Mikkelsen fra Sørlandet!

I dag er det Ingerid Mikkelsen som har stafettpinnen. Denne har hun fått av Susanne Vold.

Bli kjent med den dyktige hestejenta fra Sørlandet som trener både stor og lite hest.

Hvor bor du? Jeg bor en plass som heter Lauvåsen som er ca. 5 min fra Sørlandetstravpark.

 

Hva gjør du om dagene? Jeg har hatt noen rolige dager nå i det siste. Når jeg er i stallen etter skolen pleier jeg som oftest og stelle med hestene, vis jeg har fri er jeg med og kjører litt med pappa. 

 

Hvilken ponni/ponnier har du? Akkurat nå har jeg faktisk ingen ponni etter som at jeg solgte min ponni (Tomtebo Turbin) for to måner siden. Men har ponniene på travskolen utenom de travhesten hos pappa.

 

Hvordan trenes de/den? Hva liker den best?

Vi trener mosjon og intervaller til sammen 4 dager i uken.

 

Hvordan kom du inn i ponnitravet? Jeg har alltid vært inne i hestemiljøet helt siden jeg var liten etter som at pappa er travtrener. Fikk min første ponni når jeg var 4-5 år og hadde den i noen år som en startponni.

 

Hvor lenge har du hatt kuskelisensen? Har snart hatt den 3 år 

 

Hva er ditt største øyeblikk på travbanen? Mitt største øyeblikk tror jeg var på Bjerke i 2019 der jeg kjørte ponnien min inn på en strålende 5 plass og ho som var med oss stakk av med seieren med Felix lll, det var en superkul opplevelse som jeg nok aldri kommer til og glemme. Og sener ut over den dagen vant Tangen Frikk sitt første løp på lenge som også satt et stort inntrykk.

 

Hvem vil du gi stafettpinnen videre til? Jeg nominerer Tuva Groven.

Tusen takk for flotte svar Ingrid 🙂