Hestejenta Engla E. Seljord Eriksen har dagens stafettpinne!

Her kan du bli kjent med Engla. Denne dyktige hestejenta er vokst opp med hest. Ponnien er nå solgt og veien går videre med stor hest.

Engla har fått stafettpinnen fra Kristin Mogset.

Hvor bor du? Jeg bor i Nittedal som ikke er så langt unna Bjerke travbane.

Hva gjør du om dagene? Skolen vår har akkurat åpna igjen og vi har ikke lenger hjemmeskole, så på dagen er jeg på skolen fra 08:30-14:40. Når jeg kommer hjem trener jeg som oftest min 3 års kaldblods hoppe ved navn Brages Ballerina. Og holder på i stallen resten av dagen.

Hvem ponni/ponnier har du? Jeg har dessverre solgt min ponni Marilla Skott oktober i fjor til ponnistallen på Bjerke, hvor hun stor trives! Det er heller ikke så langt unna så jeg kan være med å trene hun en gang i blant.

Hvordan trenes de/den? Hva liker den best? Marilla/Milla trives best med variasjon i trening, når jeg hadde hun ble hun mye ridd på. Galopp intervaller brukte jeg mye, fordi det var god trening og hu digga det. Nå går det mest i bakkeintervaller og styrke trening på Bjerke, noe som er veldig bra for hun. Men med mye variasjoner og mange søte folk rundt henne:)

Hvordan kom du inn i ponnitravet? Familien min har jo alltid drevet med trav og vi bor alle på gård. Jeg har vokst opp på en gård med travhester og fikk min første ponni i 2011. En islandshest ved navn Gullfaks. Senere fant jeg ut at jeg ville kjøre isteden for å ri, og vant mitt første løp med Milla i 2018.

Hvor lenge har du hatt kuskelisens? Jeg har hatt kuskelisensen siden 2018.

Hva er ditt største øyeblikk på travbanen? Mitt største øyeblikk på travbanen var nok når Lady Ann vant hoppekriteriet i 2019. Det var veldig morsomt fordi alle i familien var der og vi hadde ikke mye forventninger akkurat. Og selvfølgelig alle seieren med Milla.

Hvem gir du stafettpinnen til videre? Jeg gir stafettpinnen til Silja Buhagen

Tusen takk for gode svar Engla 🙂