Dagens stafettpinne er hos Emily Skoge Smørås, les om den dyktige hestejenta her!

Emily Smørås Skoge har fått stafettpinnen fra Elida Udjus Pedersen. Emily er ei ivrig hestejente som i flere år har kjørt rask  A og B ponni. Les om den dyktige hestejenta her!

Hvor bor du? Jeg bor i Bergen.

Hva gjør du om dagen? Jeg går i 10.klasse og har akkurat startet opp igjen med vanlige skoledager etter noen uker med hjemmeskole.  På fritiden er jeg i stallen og med venner.

Hvem ponni/ponnier har du? Jeg har en 8 år gammel gotlandsruss, H.G.Justin Bieber

Hvordan trenes de/den? Hva liker den best? Jeg trener variert. Bieber liker ikke å trene alene, så han trener for det meste sammen med kaldblodshesten vår M.L.’s Odin og gamleponnien min Charlie CC. Jeg trener annenhver dag og veksler mellom galoppintervaller, kjøring i trykkvogn i skogsløypen vår og banejobb. Han går ellers dressurriding en gang i uken og jeg rir for instruktør en gang i måneden for å mykgjøre og styrke hans svake sider. Vi rir også masse i skogen og på fjellet.

Hvordan kom du inn i ponnitravet? Mine foreldre har alltid hatt hest og jeg fikk min første ponni når jeg var et halvt år gammel, en liten Shetlandsponni ved navn Emma. Jeg fikk min første ponnitraver Tomtebo Turbin når jeg var 11 år gammel.

Hvor lenge har du hatt kuskelisens? Jeg har hatt lisens siden 2016.

Hva er ditt største øyeblikk på travbanen? Jeg har hatt mange store opplevelser, så det er vanskelig å bare trekke fram bare en. Et av de største øyeblikkene var på V75 dagen i Bergen i juni i fjor når jeg vant med Bieber, fikk andreplass med Charlie og familiehesten vår Kolbu Kniksen vant.  Det var også veldig stort å vinne min første laurbærkrans med Charlie CC ifjor høst i Little Non Stops Æresløp. Jeg har også hatt mange flotte opplevelser med å delta i løp rundt om i Norge mot ponnieliten, blant annet NM, påsketrav, JGP, OGP og klasseløpshelgen.

Hvem gir du stafettpinnen videre? Karina Osmark

Tusen takk for flotte svar Emily 🙂

Emily og M.Ls`odin

Emily og Charli seier i Little Non Stop`s Øresløp 2019

To seiere på samme dag, Charlie og Bieber

Fjelltur med Bieber og Charlie

Dressur trening med Bieber

Emily og Bieber seier 26.09.19

Bieber, Charlie og Kolbu Kniksen etter en flott V75 dag i juni 2019

bading i elva etter lang fjelltur