Dagens stafettpinne er hos flinke Harald G. Holum!

Harald har fått stafettpinnen fra Tuva Berglund Jensen. Les om den flinke gutten fra Trøndelag her!

Hvor bor du? Jeg bor på ett småbruk i Rennebu, 1 1/2 time fra Leangen.

Hva gjør du om dagen? Jeg er på skolen fra 08 til 14.30, når jeg kommer hjem fra skolen kjører jeg hest, og hjelper til stallen.

Hvem ponni/ponnier har du? Jeg har 3 ponnier, Atcho, en gotlandsruss på 14 år, Asplistjerna, ei shettis hoppe som ble pensjonert etter ponnilandsleiren 2019, hun har nå fått ett hoppeføll som heter Skoglund’s Speedy sensation, en kommende ponnitraver.

Hvordan trenes de/den? Hva liker den best? Atcho blir kjørt 4 dager i uka, vi har fine skogsveier med bakker og rettstrekke, så blir han longert en dag og 2 dager fri. Han liker best å bli kjørt i skogen.Asplistjerna har hatt fri, men skal begynne å kjøre henne når hun kommer hjem fra beite. Så blir det gøy og begynne med temming av Speedy.

Hvordan kom du inn i ponnitravet? Jeg kom inn i ponnitravet etter at jeg ble kjent med Elin Flataunet.

Hvor lenge har du hatt kuskelisens? Jeg har hatt lisens siden okt 2016.

Hva er ditt største øyeblikk på travbanen? Det største øyeblikket må være 2.pl på jarlsberg i 2018 med Asplistjerna, det ble veldig jevnt mellom 2.-3. og 4.plassen, og seieren på hjemmebane med Atcho i januar 2020.

Hvem gir du stafettpinnen videre? Jeg gir stafettpinnen videre til Henrik Kihle, han hører til Biritravbane.

Tusen takk for flotte svar Harald 🙂