Disse lagene gikk til topps, Østfold – Midt Norge nord og Vestenfjeldske!

Knall helg med mye gøy og litt alvor.

Alle har kost seg med ponnier, topp foredrag. her fikk nok Anne oss til å tenke litt ekstra på ponniene våre. Karianne fikk oss kanskje til å bry oss mer om hverandre. Akkurat dette så vi veldig godt når vi kom til søndagen. Vi har kjørt på med noen ekstrapriser, de kommer i egen artikkel, det samme gjør det med Supernorsken.

Vi må takke den flotte dugnadsgjengen i Østfold, uten dere hadde ikke dette vært mulig. I spissen for den flotte gjengen har Jenny Martine Theodorsen og Sven Olav Weberg.

Takk til Østfoldgjengen!

 

Det ble oppdaget noen feil på mandagen i resultatlistene for Trekamp lag sammenlagt, og det kan jeg (Tove) ikke annet enn å si beklager det er jeg lei meg for. Det er umulig å skru arrangementet tilbake.

Det vil si at vi nå har 3 streke vinnere på toppen, ingen ting er vel mer gøy enn at mange lykkes! Vestfold med en strek 3. plass.

Østfold laget: Embla, Lilly og Hermine

Midt Norge nord: Eli, Kasper og Oliver

Vestenfjeldske laget: Lotte, Milla og Martine

Gratulerer alle sammen, med 40 poeng og vinnere!

Vi har ingen på 2. plass siden 3 er på 1. plass.

En flott 3. plass til:

Vestfold laget: Hanne, Adine og Ole Guttorm

Resterende lag 4. plass, vi har ikke noe som heter siste plass. Slutten av Trekampen er det de tre trippelplassene som gjelder.

Alle deltagerne i Trekamp har fått sponset flotte bagger fra Ponnihjelpen, i tillegg er Ponnihjelpen med og sponser de flotte jakkene.

Pokalene i lagkonkurransen er sponset av Buskerud og Vestfold travforbund

YesBox har sponset Agility konkurranser.

I tillegg har alle disse bidratt til, at helgen har blitt topp!

Tilfeldige bilder fra helgen:

 

 

 


Vedlegg