Trekamphelgen på Momarken travbane i full gang!

Vi er godt i gang med helgen.

Vi startet helgen med Pizza og foredrag med Anne Wangen.

Anne hadde ett fint foredrag om hva er en løpsskikket ponni. Viktige stikkord her er ikke la den bli for tykk, tren den variert og ofte. Husk at spesielt shetlandsponnien er veldig nøysom, kan kan ikke få like mye mat som en stor hest. Det ble også snakket litt om doping, tenke litt på hva man maserer på hestebena før løp, hvor lang tid smertestillende sitter i hestens kropp og hvilke ting som kan gi utslag på doping.

Lørdag begynte vi med Kahoot, mange flotte spørsmål fra Jenny Martine.

Så hadde vi ett flott foredrag med Karianne Wahlstrøm. Hun hadde mage gode ting vi burde tenke på når det gjelder å være en god lagkamerat. Hvordan kan du hjelpe andre til å ha en fin dag, føle seg bedre, bli glad. Her kom det mange fine tips til å ta med seg videre. Vi mennesker er som blomsten, den må pleies får å overleve.

Agility var superspennende og mange flott pyntede ponnier, kall-flinke deltager. Dere må gå inn på Trekamp Momarken her ligger det masse bilder som taler for seg.

Resultater kommer samlet i egen oppsummering.

Best in show med dommere Sven Olav og Bente, hadde en vanskelig jobb, men de kåret disse:

Supermann, Milla F. Håvardstun og Max Factor i kategori A.

I kategori BCD ble det Pippi og Mia Mc Kenney.

Vi gratulerer Hanne og Kirsti Einang med flotte Norgesrekorder på sin ponni Gunnar Nosto! Ny rekord er 1.59,0!

Lørdagskvelden ble rundet av med hele 120 personer til middag 🙂 Virkelig en flott oppslutning rundt Trekampen. Takk til gjengen i Østfold som står på så alt er tipp topp!

Nå er det bare å glede seg til løp i morgen.

Lykke til alle sammen 🙂

Tusen takk til alle våre sponsorer!