Ekstra utmerkelser etter Trekampen!

Vi har noen ekstra utmerkelser etter Trekamphelgen, spesielt lagt til løpsdagen.

Vi sender rosetter for Beste Norskfødte under løpsdagen i alle 4 kategoriene. Veldig gøy å kunne påskjønne norsk avl. Gratulerer alle sammen.

kategori A: Grace fra Hubertus, kusk Oliver Klæbu, eier Oliver/Aksel Klæbu, oppdretter Merethe Danielsen Birk.

Kategori B: Gunnar Nosto, kusk Hanne Einang, eier Hanne/Kirsti Einang, Oppdretter Nora Haglund Holm.

Kategori C: Sjåvoll Andvari, kusk Mia McKenney, Eier Kirsi H. Helle Oppdretter Gro Sølvi Sjåvoll.

Det var ingen D ponni norskfødt til start.

Vi har tidsintervall priser i 5 løp. Tidsintervallene skulle vært opplyst i det alle ponnier var i mål i de forskjellige løpene. Men dette rakk vi ikke å gjøre, men legger det fram er nå. Det vil si at noen får en overraskelse i posten. Send oss gjerne ett bilde 🙂

Sandefjord travforening løp, tidsintervall 3.18,5 Nærmest denne tid var Amor og Jens Løvold Rønningen med tiden 3.18,3

Øvre Romerike Travlag løp, tidsintervall 3.00,0 Nærmest denne tid var Lilly Af Savsjø og Thea Ottosen med tiden 3.04,4

Skjeberg og Berg Travselskap løp, tidsintervall 3.17,5 Her var det to med lik tid, så her gikk oppmerksomheten til Sally og Tindra Mahony, H.G. Avicii og Lotte F. Håvardstun på tiden 3.17,4

Haugen gård Lykkja løp, tidsintervall 2.45,0 Nærmeste denne tid var Stenst. Rally Harry og Johanne Bjørbæk Jessen på tiden 2.46,3

Bjørn Strømnes Transport løp, tidsintervall 2.05,0 Nærmest denne tiden var Orrin og Ida Angelina Fjellstad på tiden 2.05,3

Ekstraoppmerksom for, rett avgjørelse for sin ponni. Det var en rørt starter som stod på en distanse hvor kusken syntes ikke ponnien sin fungerte, han var ikke som i stad. Starteren ba henne ta en liten test og kjøre litt fram, ta en prøvestart. Hun syntes dette ikke var bra, hun strøk ponnien og kjørte ut. Eksl. Poseidon som er ponnien saken gjelder, kusken  Isabell Aareskjold Hovelsrud fikk en pris i stallen for en ekstra god omtanke for sin ponni der og da. Hun gjorde ekstremt inntrykk på starter Sven Olav Weberg. Hun fikk en flott kuskebag fra Ponnihjelpen.

Eksl. Poseidon og Isabell Aareskjold Hovelsrud.

Vi har en flott historie til. Dessverre var en av ponniene som var lånt bort til laget Nord Norge og en til laget Vestenfjeldske forkjølet og kunne ikke starte. Dette er det ingen som kan styre og slik kan skje. Men de to flotte personene på laget til Oslo Akershus Travforbund, gav bort sine ekstra oppsitt. Dette står det stor respekt av. Snakk om omtanke for andre som får sine løp spolert.

Ida A. Fjelstad og Alexander Wallen får begge ett dekken, for spesielt god omtanke for andre. Begge deltagerne kommer fra Bjerke Travskole.

I tillegg vil Oslo Akershus ha ett stort napp i Bestevennpokalen til forbundene. En ny pris som lederne av ponniutvalgene skal få være med å utarbeide videre.

Ida A. Fjelstad og Alexander Wallen

Har du ikke fått din rekordrosett, send e-post til tove.onshuus@travsport.no. Dette var siste rest av utmerkelser fra Trekampen. Takk for en superflott og hektisk helg til dere alle. Spesielt igjen en stor takk til dugnadsgjengen i Østfold, uten dere ingen Trekamp!