Flott inspirasjonssamling på Bjerke 27.-28. november

Vi hadde en fin samling med 24 deltagere. De fleste forbund var representert.

Vi hadde besøk av Tron Gravdal fra Norsk Trav. Her handlet mye om tidspunkt for ponniløp og hvorfor man ikke kunne vise fram ponniløpet. I ettertid har vi sett Rikstoto filme ponniløpene og legge det ut på Rikstoto sine sider. Ellers ble det informert om nye rutiner når det gjelder innlevering til ønsket løp fra de forskjellige ponniutvalgene. Les mer om saken i referatet.

Fra Rytterforbundet kom Beate Heieren Hundhammer. Hun fortalte oss hvordan de i rytterforbundet håndterte mobbing, sekstrakassering og press. Nyttig å høre hva andre har gjort og dette er vanskelige situasjoner å stå i. Husk at DNT også har en valsings e-post: varsel@travsport.no (Etiske retningslinjer 2018)

Viktige saker fremover er kriteriet og Derby for ponnier på lik linje med Sverige. Les mer om saken i referatet.

En sak som er uteglemt fra referatet er at NM for A ponnier endrer navn til NM for shetlandsponnier. Vi har en del for høye shetlandsponnier og de kommer ikke med i betraktningen for uttak til NM men det gjør Gotlandsrussen ved at vi arrangerer kategori BCD. Da er det ikke rettferdig og utestenge de shetlandsponniene som er litt for store.

Du kan lese hele referatet her Referat inspirasjon

 


Vedlegg