Hans Martin Theodorsen har dagens stafettpinne, les om den flinke ponnikusken her!

Hans Martin Theodorsen har fått stafettpinnen fra Mats Grohs. Les om den blide gutten fra Østfold her.

Hvor Bor du? I Sarpsborg, Momarken Travbane er min hjemmebane.

Hva gjør du om dagen? Nå har skolen endelig begynt igjen, så nå er det hjemmeskole kun 1 dag i uka. Har brukt ganske mye tid på ponniene mine. Både trening og møkking.

Hvem Ponni har du? Jeg har Liss Lucky Day 14 år, som jeg har hatt siden 2017. Så har jeg Qveiars Mysingg som er 4 år, som vi har kjøpt i år. Så er vi så heldig at vi får låne Jänna av Anneli og Embla Weberg som vi håper får føll neste år.

Hvordan trenes den? Hva liker den best? Lucky trenes annenhver dag, da varierer jeg mellom å kjøre rolig joggeturer og mer harde turer, hvor han må jobbe litt mer. Varierer treningen med å lonsjere og løshoppe, gjør noen hurtigarbeid på bane. Er også med på ponnitreningene når det mulig. Jeg gjør det meste med Lucky selv, får litt hjelp til kjøring av intervaller av søstera mi, før vi skal starte. Lucky er veldig glad i å løshoppe, og jo høyere hinder jo morsommere syns han det er.

Hvordan kom du inn i travet? Jeg kom inn i travet ved at søstera mi Jenny Martine som driver med trav. Det samme gjør tanta og onkelen min, jeg var med på et stellekurs, og da bare ble det mer og mer moro. Siden vi har stall hjemme, så kjøpte vi Lucky. Jeg tok lisensen min sammen med kompisen min Julian Høisæther på Klosterskogen Travskole.

Hvor lenge har du hatt kuskelisens? Jeg fikk lisensen min i mars 2018.

Hva er ditt største øyeblikk på travbanen? Det største øyeblikket er den første seieren med Lucky, som han tok overraskende i september 2018. Må også si at alt Lucky har gjort for meg på banen, fra seire til rekordforbedringer har vært utrolig stort og morsomt. Denne hesten har gitt meg masse moro og jeg gleder meg til vi igjen kan kjøre løp.

Hvem gir du stafettpinnen til videre? Jeg vil gi stafettpinnen videre til Ole Guttorm Låhne

Tusen takk for gode svar Hans Martin 🙂