I dag er det dyktige Karina Osmark som har stafettpinnen!

Karina Osmark har fått stafettpinnen fra Emily Skoge Smørås. Karina er ei erfaren hestejente fra Biri. Les om denne dyktige smilende jenta her:

Hvor bor du? Jeg bor på Biri.

Hva gjør du om dagen? Jeg går siste året på ungdomsskolen og vi har begynt å gå på skolen annenhver dag. Etter skolen er jeg i stallen og trener/steller hest/ponnien mine og er med venner ellers.

Hvem ponni/ponnier har du? Jeg og søstren min har Shetlandsponnien Ponnyhaugens Sigurd og Gotlandsrussen Xander. Jeg har også en kaldblodstraver Frons Prinsen som jeg fikk i konfirmasjon min.

Hvordan trenes de/den? Hva liker den best? Sigurd trenes som regel to harde økte i uken som består av galopp intervaller og rideturer/koseturer. Xander går intervaller to ganger i uken og longering/ridning ellers de andre dagene. Jeg har veldig tro på at hvis dem syntes treningen er morsomt så er det mye lettere og få dem til å prestere bedre i banen.

Hvordan kom du inn i ponnitravet? Jeg kom inn i ponnitravet via Anna på Lure gård og Øyvind Mathisen. Så det var Anna som kjøpte Sigurd til meg og vi kjøpte han selv av Anna noen år etterpå. Øyvind var veldig ivrig til å få igang ponnitravet her på biri og rekrutteringen så han har lært meg masse! Mamma var også veldig interessert i hest.

Hvor lenge har du hatt kuskelisens? Jeg har hatt lisensen siden 2015.

Hva er ditt største øyeblikk på travbanen? Jeg har hatt mange store opplevelser med ponni i løpsbanen noen av dem er alle storløpene med Sigurd de henger høyt ( nordisk, NM, ogp, jgp, påsketravet) og seieren under ponnilandsleiren 2019 med Xander og ikke minst når jeg vant med Felix III (som jeg hadde på fór)på Biri med ny rekord på 1.53 det er en dag jeg aldri vil glemme!

Hvem gir du stafettpinnen videre? Jeg gir stafettpinnen videre til Sofia Mari Andersen

Tusen takk for gode svar Karina 🙂