Julian Høisæther har dagens stafettpinne, les om denne flinke kusken her!

Julian Høisæther har fått stafettpinnen av Line Charlotte Bø Hansen. Julian har en erfaren flik ponni som han koser seg veldig med.

Les mer om Julian her!

Hvor bor du? Jeg bor på landet i Sarpsborg og min nærmeste travbane er Momarken.

Hva gjør du om dagen? Nå har det vært hjemmeskole , men også mye tid til ponniene og hestene. I tillegg har vi de siste ukene pusset opp salrommet i stallen og fått fin orden i alt seletøyet og utstyret.

Hvilken ponnier har du? Jeg eier ponnitraveren Karneol alene , eller Kalle som vi kaller han.  I tillegg så har familien en gammel rampete og snill shettis på 25 år , Sjors. Søsteren min Lea har også gotlandsrussen Red Bull BB og ridehesten My Lady Cassie.

Hvordan trenes de/den? Hva liker den best? Jeg trener bare Kalle , og da er det mest joggeturer i roadcarten. Ofte er storesøster Emma med da jeg ikke får lov å kjøre på hovedveien alene. Heldigvis kommer vi til fine skogsveier. Vanligvis trenes Kalle ca hver annen dag. Kalle er veldig snill og man kan gjøre alt med han og han elsker grønt gress.

Hvordan kom du inn i ponnitravet? Det var vel mest pga at bestekompisen min Hans Martin Theodorsen akkurat hadde begynt med ponnitrav. Samtidig har både mamma og morfar drevet med trav tidligere og de var ganske klar for at jeg skulle få lov til det.

Hvor lenge har du hatt kuskelisens? Jeg kjøpte Kalle romjula 2017, og i 2018 tok jeg kuskelisensen.

Hva er ditt største øyeblikk på travbanen? Det er helt klart den ene seieren jeg og Kalle har sammen. Den kom på Momarken i 2019 og den hadde vi ventet lenge på. Vi hadde mange andreplasser. Jeg håper vi vinner igjen!

Hvem gir du stafettpinnen videre? Jeg gir stafettpinnen videre til Mats Grohs

Tusen takk for fine svar Julian 🙂