Mye skjer utover høsten!

Nå er sommerens storløp over, men vi holder trøkket oppe. I tillegg til ponniløp hver uke rundt omkring i landet, skjer det mye ekstra.

Nordlandshest/Lyngshest har eget løp på Forus travbane 2. september, her er det flotte premier. Løpet er sponset av landslaget for Nordlandshest/Lyngshest og noen lokale lag.

Neste store som skjer er hel ponnidag på Biri 16. september. Denne arrangeres av Innlandets travforbunds ponniutvalg. Her kommer det ganske snart en egen invitasjon. Sett av dagen, det er løp for alle.

Trekamp på Sørlandet 6.-8. oktober. Hvor 8. oktober blir hel ponnidag og løp for alle. Her vil det komme egen invitasjon med kransløp i kategori A og BCD SUPERNORSKEN som storløp. I tillegg er det finaleløpene i TREKAMP. Sett av dagen eller helgen og bli med.

Det er kransløp for ponnier på Bergen Travpark 14. oktober, Little Non Stop`s Æresløp og Laser Ess`s Æresløp. Ta turen til Bergen.

Midt Norge travforbunds ponniutvalg sammen med DNT skal arrangere Ponnikriterium og Ponniderby. Begge deler i kat. A og B. Dette skjer på flotte Varig Orkla Arena 15. oktober. Har du ikke ponni som skal med så kom og heie på de flotte ponniene. Dette arrangeres for første gang i Norge. Selv om feltene skulle bli litt tynne de første årene så må vi bare stå på for å få opp egen avl. Dette blir kjempespennende 🙂 Ta en titt i særskiltebestemmelser for ponni, kapitel 14. og se på kriteriene for å bli med i Kriteriet og Derby.

Så høsten blir både lang og spennende 🙂