Reisebrev fra Amalie og Månstorps Quatro, Solvalla en opplevelse for livet!

Les om Amalie B. Martinsen sin opplevelse under eliteløpet 2022!

Vi kom fram på Solvalla på fredagen, Quatro reiste med Syvertsen så han kom litt etter oss.

Når han kom fram var han blid og fornøyd, så det virket som om at han har tatt turen bra. Han slo seg veldig fort til ro når han kom til oss i høst, og det gjorde han her også, han drakk masse vann, spiste mat og slappet fint av.
Senere på kvelden dro vi på auksjon, vi kom fram litt sent, men vi fikk med oss høydepunktet! Det var gøy og se når buda gikk høyere og høyere! Det var også første gang jeg var på auksjon, jeg vil gjerne dra på det igjen!

Når vi kom på banen lørdag morgen så alt veldig fint ut, han var rolig og fornøyd. Jeg gikk en liten tur med han så han fikk strekt litt på beina, han var veldig ivrig og kjentes lada ut for dagens oppgave! Han var veldig glad når han fikk på seg selen og ble gjort klar til varming. I varmingen kjentes han pigg og fin ut, det var veldig gøy og se at så mange hadde møtt opp tidlig på dagen for å se på ponniløpet!
Nå var han klar til start! Jeg var veldig spent på hvordan dette skulle gå, det var første gang på ny bane, første gang i løp med pisk og første gang foran så mange på publikumsplassen! Det var mye som var nytt og litt vanskelig. Han ville ikke gå opp til startbilen, han var heller ikke like ivrig mot start som han pleier å være. Når starten gikk vrinska han på Luffsan som var nr 4 på innsiden av meg. Han har jo bedekt at par hopper her hjemme, så dett gjorde nok at han var litt ekstra glad i hopper!

Han var ikke så fokusert i løpet, men kjemper på og blir nr. 5 på tiden 2.10, jeg har aldri kjørt så fort med han før! Det var litt av en opplevelse og sitte bak ponnien ute i banen med så mye publikum, den følelsen er vanskelig og beskrive, det beste ordet må nok være fantastisk! Dette er en opplevelse jeg sent vil glemme! Det var også superfine premier! Jeg fikk til og med snakket og tatt bilde med selveste Bjørn Goop!!
Etter løpene på lørdagen dro Quatro hjem med Luffsan til Trøndelag, der står han nå på beite med hopper.
På søndagen var det mange storløp og se på, bla. Lilla Elitloppet, Elitloppet og Elitekampen! I Lilla Elitloppet hadde vi en norsk ekvipasje, Vikas Ross og Siril Riseth. Disse hadde jeg og flere god tro på. Disse tok delt seier med dronningen i Sverige Thyra Tyrann på tiden 1.36! Det var utrolig gøy og se når det gikk så fort! Etter dette tok vi turen hjem igjen.

Alt i alt er jeg superfornøyd med helgen, masse flotte hester, ponnier og folk! Minner for livet<3