Vi gratulerer Euforia og Iiona Rekila fra Finland, med seier i Supersprint kategori A!

Det var mye spenning før løpet, mange av ponniene her kan gå fort på den rette dagen. Alle ponniene kom godt i gang. Inn i nest siste sving så det ut som Euforia og Iiona skulle få press av Skorpan CC og Siril Riseth, men dessverre ble det galopp for Skorpan CC. Det ble en klar seier til Euforia og Iiona Rekila på tiden 2.06,1. Gratulerer så mye! Familien Rekila er selv eiere/oppdrettere av denne flotte ponnien.

En flott 2. plass til Smedens Betty Boop og Cecilia L.V. Andersen, på tiden 2.15,1. 3.plass til Angel og Towa Olsson, godt jobbet på tiden 2.15,2. Gratulerer med flotte resultater alle sammen. Alle resultater finner dere under start/resultatlister.

Det bugnet med flotte premier fra Ponnihjelpen, Oslo Akershus travforbund, TGN og DNT. Hovedpremien en sulky til vinneren, levert av Ponnihjelpen. Amanda Robertsen (montè rytter), Lise Mette Kjellberg og Hannah Martinussen fra Rikstoto/Ponnihjelpen var med på premieutdelingen og fortalte litt om Rikstotos nye satsning til barn og unge innenfor trav og galopp sporten. Konseptet heter PONNIHJELPEN. Dere finner mer om dette på ponnihjelpen.no

Bjerke11062022. Euforia og kusk Iiona Rekila vant Oslo Grand Prix Supersprint (A). Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

 

Bjerke11062022. Starten har gått i Oslo Grand Prix Supersprint (A). Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.