Siste dag i Trekampen, hel ponnidag åpen for alle!

Da har vi kommet til siste dag, dagen da alle løp skal kjøres. Det myldret av ponnier på Bjerke denne dagen. Hele 16 løp ble kjørt med totalt 156 startende. Denne dagen kan ponniene gå to løp. Så sant man mener de er i stand til det kondisjonsmessig og at de er lystbetonte til å gå løp. Sjefsveterinær Anne Wangen var på plass og fikk oppleve det meste denne dage, noen uhell og mange flotte ponniekvipasjer. Vi hadde noen uhell og det er ikke så rart når så mange møtes og kuskene ønsker å prestere. Det er mye spenninger i kuskekroppene, det syntes ved mange omstarter. Det ble mange oppløps dueller og det er spennende. Dommerne har gitt ros for god kjøring blant ponnikuskene.

Alle løpsresultater finner du under linken start/resultatlister.

Vi arrangerte Supernorsken for norskfødte ponnier og her har Nitelven travlag sponset seierskranser. I kategori A var det meldt hele 19 ponnier men vi hadde kun plass til 15, så her ble det fult felt. For Kategori BCD var det hele 9 meldte, alle fikk være med.

Gratulerer med flott innsatts alle sammen, gøy å se vi kan få til løp for norskfødte ponnier.

Supernorsken kategori A, ble vunnet av 11 år gamle Joy fra Hubertus. Gratulerer til kusk Adine O. Eidspjeld og eiere Sarah K. Berthelsen/Julie Kjærmann-Jensen. Jammen ble det ikke ny rekord for Joy fra Hubertus.

Supernorsken kategori BCD, ble vunnet av 3 år gamle Gunnar Nosto som er etter raske Piggybank. Gratulere til kusk Hanne Einang og eier Kirsti og Hanne Einang. Jammen ble ennå en ny rekord for Gunnar Nosto.

Gratulerer alle med super innsats denne dagen!

Det ligger mange artikler på Facebook under linken Trekamp Bjerke 2021. I tillegg hadde vi supre jenter på pass som tok mye bilder, Elida Udjus Pedersen fra Tgn.no og Anette A. Helle fra Trav365.

Her finner du linkene Trav365 ponni nytt og Tgn ponninytt

Alle bilder som er benyttet kommer i hovedsak fra Elida og Anette, tusen takk for masse flott bilder 🙂

Her er ett lite utdrag av bilder.