Trekampen dag to, ble også en topp dag!

Tidligere har vi skrevet om dag en i Trekampen, vi fortsetter med dag to. Alle lagene med ledsagere er på plass, det mylderet av folk i hesteringen på Bjerke.

Dagen startet med besøk fra Øvrevoll. Her ble vi litt bedre kjent med galoppsporten og alle fikk prøve seg som jockeyer på treningshestene. Vår tidligere ponnikusk Nora Haglund Holm veiledet og gav gode tips. mange syntes dette var spennende.

Dagen fortsatte med ett foredrag av Håvard Øvregård, hvordan være en bestevenn! Håvard hadde en flott måte å gripe tak i temaet, alle fikk arbeidsoppgaver å drøfte i laget sitt. Alle var veldig engasjerte. Vi tror mange fikk litt å tenke på, også de voksne rundt. Husk dette «Gjør du ikke noe med det du ser og hører, er du med på det»

Yesbox Agility var konkurransen i dag. I tillegg var det mange flott pyntede ponnier. Alle ville være med å få prisen «Best inn show». Banen var pyntet og det lå noen litt vanskelige forhindringer. Noen få klarte alt med en gang. En del fikk noen feil. Uansett plassen var full av blide og spente ansikt 🙂

Vi avsluttet med middag og premieringer. Så fikk alle lagene vite hvordan de lå an til morgendagens løp.

Her er lørdagens vinnere. Takk for meget god innsatts alle sammen.

Best inn show kategori A

Emmeros Cibell og Line Charlotte Bø Hansen, gratulerer 🙂

Best inn Show kategori BCD

Fossil og Susanne Vold, gratulerer så mye 🙂

Vinner Yesbox Agilitymester i Kategori A.

Bebi fra Hauge og Celina Halvorsen, gratulerer 🙂

Vinner Yesbox Agilitymester i kategori BCD.

Lærdals Sprage og Thea Sundtjønn, gratulerer 🙂

Litt stemningsbilder: