Sverige og Norge helt til topps i Nordisk Mesterskap på Momarken!

Nordisk Mesterskap ble flott gjennomført på Momarken i helgen. Vi startet med felles middag fredag kveld med presentasjon av alle deltagere og her fikk de sine defileringsdekken. Vi var så heldig å ha besøk fra sommertravet. Richard Ekhaugen som konferansier og magikershow med Daniel Larsen.  Knallfin kveld hvor alle koste seg.

Så kom lørdag og alvoret stod for dør. Spente men blide fjes var det i hestehagen på Momarken. Det var ekstra hyggelig at alle landene stod samlet. Det ble mye latter og moro selv når alvoret var rett rundt hjørne.

Først ut var kategori A. Her var det mange raske ponnier ute og gikk. Det var ingen hemmelighet at her kom Sverige og Finland til å knive om de første plassene. Sveriges Herman og Emmeros Henning var først over mål, sterk 2. plass til Finlands Gervalds Windra med kusk Veera Pasanen, 3. plass til Sveriges Hamras Neo med kusk Emelinda Persson. De norske deltagerne gjorde en kjempeflott innsats, Ponnihaugens Sigurd med sin kusk Karina Osmark satte ny rekord. resultatlisten finner dere i linken med start/resultatliste.

Gratulerer til Herman og Emmeros Henning:-)

Så var det tid for løpet til kategori B ponnier. Dette var ett veldig åpent løp og alt kunne skje. Vi i Norge hadde tre gode hester med. Det var mye kniving i teten, flere ville ha Àngman og Sanne sitt første spor og teten, men dette forsvarte de hele veien.  Hele Norges Àngman og Sanne Scheie Erga var først over mål, vi var litt ekstra stolte da. På en god 2. plass til Sveriges  Zhakira Zojvide og Mi Olsson, 3. plass til Finlands Rondo Dar og Eveliina Hietanen. hele resultat listen finner du under linken start/resultat.

Vi gratulerer Sanne og Àngman 🙂

Vi må takke alle folkene rundt Momarken travbane for ett supert gjennomført Nordisk Mesterskap for ponnier i 2019. Her er det folk i både administrasjon -forbund og ponniutvalg som har stått på.

Tusen takk til dere alle!!