Trav og galopp skriver en flott artikkel om ponnier som virkelig har gjort rekrutterings arbeidet i travsporten.

En veldig hyggelig men vemodig artikkel. De er vert sin vekt i gull disse ponniene som fikk sitt æresløp på Klosterskogen 9. desember. Disse ponniene har vært med i hele 15 år.

Eksklusive Classic Lady har både Philip Scott Sønsteby og Adrian Solberg kjørt mange fine løp med. Nå gjenstår det å se om Celine Rød tar steget videre, ryktene sier det. Hun snuser på storhest verden men kjører fortsatt sin Skarvikens Maskot.

Månstorps Fax har Ida Vinterdal kjørt mange gode løp med. Jentene Sol og Tuva Risdal har hatt mye glede av han og ryktene sier at Sol er på vei til stor hest. Ida Bø Bakka har hatt gleden av å ri han i monte, så får vi se hva hun gjør i framtide.

Goronje kjørte først Rolf Ola kals senere Per Vetle Kals, som fortiden gjør det veldig bra. Hun er nå satt i avlen og det er veldig spennende.

Glentans Sonette er ponniene som Mia Gretland har kjørt tidligere og nå er ungdomsrepresentant i DNT-styret. De siste årene har hun blitt kjørt av eier og trener Gunnar E. Wibstad. Håper vi ser Gunnar videre i løpsbanen.

Håper disse ponniene får en god og aktiv pensjonist tilværelse.